86325578.dk

SMQ - Grenaa

Mine Guitarer:


Martin DX1AE - Akustisk / Elektrisk Western Guitar:

Det er umuligt at komme uden om Martin, når det drejer sig om stålstrengsguitarer. For det første ville der slet ikke findes guitarer, som vi kender dem, hvis det ikke havde været for Martin. Det gamle firma har på egen hånd skabt mange af de features, vi idag tager for givet på en hvilken som helst guitar - fx. dreadnought-formen og X-brace-afstivning af dækket. Ingen anden producent har i den grad præget instrumentets udvikling, og det faktum at Martin stadig er familie-ejet og med introduktionen af nye, banebrydende modeller bliver ved med at udfordre vores forstilling om, hvad en akustisk guitar er, er intet mindre end imponerende. Dernæst er håndværket altid i top; i de seneste år har Martin lanceret nogle billigere modeller, men de er aldrig gået på kompromis med kvaliteten, og på nær X-serien, laves alle modeller fortsat på deres fabrik i Pennsylvania. Og så er de jo magiske...
X-serien Har det klassiske massive Sitka-grandæk, som Martin er kendt for, men kroppen konstrueret af et "kunststof" af sammenpresset træ - HPL (High Pressure Laminat) - hvilket gør guitaren billigere at producere. Det giver også en stor og muskuløs tone og gør guitaren ekstremt holdbar - endnu et eksempel på, at Martin vedbliver med at udvikle den akustiske guitar til fordel for os alle... Se "YouTube" demo (HER).
Martin DX1AE  

 

En lille lyd-demo af min Martin DX1AE og en "bid" af House Of The Rising Sun med The Animals  -  klik (HER) og lidt andre klip (HER)

Demo af Martin DX1AE guitar - Svagt backing-track i baggrunden - Optaget med Mixcraft 5.2 og eksporteret som MP3 filformat.Yamaha FG730S - Akustisk Western Guitar:

Yamahas navn er efterhånden synonymt med en enkel elegance og en præstation, der ligger langt over, hvad man kan forvente i en given prisklasse. FG-serien har længe givet stor og fyldig dreadnought-tone til forbavsende få penge, og hvis det lyder som noget for dig, så er der et par ting, du burde være opmærksom på:
Hele FG-serien har fået et løft - både på den designmæssige side og i selve konstruktionen -  og har arvet nogle features fra den håndlavede L-serie. Den har et godt bracet massivt dæk for en god, kraftig tone og et elegant perlemorsindlæg i hovedet, som sammen med bindinger på gribebrættet og det gennemgående fejlfrie håndværk giver en aura af kvalitet og klasse... Se "YouTube" demo (HER).


Yamaha FG730S  

 Washburn D10S12 Natur - Akustisk Western Guitar:

Med en Washburn western får du rigtig meget for pengene. På mange af instrumenterne er der indbygget tuner, selv når der ikke er preamp og pickup. Den flotte finish med dekorative kantlister overgår det meste i prisklassen. Washburn er et traditionsrigt firma, startet i USA i 1886. Mærket var udbredt i Sydstaterne blandt folk- og bluesmusikere. Washburn har spillet en stor historisk rolle i udviklingen af autoharpe og ukulele og er i dag en del af Randall, Eden, Parker og Oscar Schmidt -familien.
D10 serien er kåret af læserne i Acoustic Guitar Magazine som bedste westernguitar under 4.000,-.
Modellen er verdens mest solgte westernguitar... Se "YouTube" demo (HER).

Washburn D10S12  

 

Supreme Guitars ST-1 Deluxe Black - Stratocaster:

ST-1 Deluxe er uden tvivl markedets bedste, flotteste og mest luksuriøse begynderguitar. Den er kulminationen af flere års intensivt arbejde med udvælgelse og udvikling af produkter, og resultatet er blevet en guitar i den helt billige ende, som på alle punkter rager op over konkurrencen.
Designmæssigt ligger ST-1 Deluxe længder over standarden: En gennemført highgloss-lakering med matching headstock og indlagt logo ses så godt som aldrig i denne prisklasse. På hardware-fronten lægges der til: Wilkinson-pickupper og deluxe-mekanikker giver et stabilt og vellydende instrument, som yderligere forbedres af, at alle materialer er valgt fra øverste skuffe. Den meget ergonomiske hals er forarbejdet i "grade A" canadisk ahorn, og lindetræskroppen og rosentræsgribebrættet deler ligeledes denne klassificering.